Pet store3 Premium branda iz ponude Pas i psići

20/09/20210

Pas i psići je jedino mjesto u Hrvatskoj u kojem možete rezervirati termin za uljepšavanje kućnih ljubimaca i obaviti standardni shopping za vaše četveronožne prijatelje. Osim bogate ponude hrane i dodataka prehrani za pse i mačke u ponudi imamo i razne poslastice, igračke, opremu za pse poput ležajeva, tekstilnih kućica, zdjelica i podložaka, proizvoda za higijenu i kozmetiku… Baš sve za vašeg VAU-VAU prijatelja!

U Pas i psići ponudi potražite premium proizvode: Royal Canin, Monge, Taste of The Wild

U našem pet storeu ima mjesta samo za proizvode vrhunske kvalitete stoga smo pažljivo odabrali samo najbolje za vaše kućne ljubimce.

 

Royal Canin - Pas i psići Osijek

S više od +50 godina zdrave prehrane, točnije od 1968. godine tvrtka Royal Canin započinje sa svojim poslovanjem s jedinim ciljem da promiče zdravlje kućnih ljubimaca putem prehrane. Nutricionistički koncept Royal Canin hrane je posebno prilagođen dobi i potrebama pojedinih pasmina. Kao pionir pseće hrane Royal Canin stoji danas na čelu razvoja pseće hrane zahvaljujući intenzivnom istraživanju. S najnovijim metodama proizvodnje stvara se najkvalitetnija hrana za pse. Royal Canin hranom Vaš će pas imati odlično zdravlje i dug život.

 

Royal Canin - Pas i psići Osijek

Monge grupa je najveći talijanski proizvođač hrane za mačke i pse koja proizvodi ukusne,zdrave i uravnotežene proizvode za pse i mačke od 1963.        godine do danas. Pas i psići u ponudi ima Monge Natural Superpremium liniju koja nudi cjelovitu i uravnoteženu hranu na temelju veličine pasmine pasa. Recepti su formulirani tako da pse održavaju u normalnom rezultatu tjelesnog stanja, ovisno o njihovoj dobi i aktivnostima. Misija Monge Grupe je jamstvo prehrambenog zdravlja mačaka i pasa proizvodima koji udovoljavaju svim njihovim prehrambenim potrebama.

 

Royal Canin - Pas i psići Osijek

Taste of the Wild je hrana u harmoniji s prirodom. Jedinstveni izvori proteina u recepturi bez žitarica nude Vašem psu prirodnu i uravnoteženu prehranu koju psi mogu naći i u divljini. Upravo su sastojci koji potječu iz “divljine” zaslužni za posebni okus Taste of the Wild hrane. Cilj i nit vodilja proizvođača je da okus hrane bude što sličniji prirodnim izvorima hrane, kako okusom, tako i kvalitetom. Stoga je Taste of the Wild lako probavljiva hrana bez žitarica i s puno mesa, povrća i voća.

 

Budući da se svakom psu ili mački pristupa individualno, fokus smo stavili na profesionalnost i kvalitetnu uslugu. Naši djelatnici s 15+ godina iskustva u radu sa životinjama besplatno će dati savjet o prehrani, njezi i zdravlju vašeg ljubimca.

Ovisno o veličini, dobi i pasmini, svaki pas i mačka imaju jedinstvenu prehrambenu potrebu.

U Pas i psići salonu za uljepšavanje i njegu kućnih ljubimaca možete rezervirati i grooming tretman. Provjerite koje paketa groominga imamo za Vas i rezervirajte termin putem ove kontakt forme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://pasipsici.hr/wp-content/uploads/2021/08/Pas-i-psici-logo-PET-STORE-I-GROOMING-SAPICA-SA-LIJEVE-transparentno-i-crno-e1629843940937.png
Kontakt podaci
Ulica Adama Reisnera 84, 31000 Osijek, Hrvatska
Naručivanje unutar radnog vremena. 031/ 218-317
PON-PET 08 -19H SUB 08-13H
Pas i psići
Newsletter

    bt_bb_section_top_section_coverage_image