Pas i psićiSve na jednom mjestu: “Pet store & Grooming”

25/09/20210

Pas i psići je novootvorena trgovina i salon za uljepšavanje kućnih ljubimaca sa sjedištem u Osijeku, ulica Adama Reisnera 84. Naš jedinstveni pristup uz koncept “Pet store and grooming” je prvi takvog tipa na području Hrvatske. S više od  15 godina iskustva u radu sa životinjama, naša glavna groomerica i voditeljica  pet storea i salona osigurat će da se vaši kućni ljubimci osjećaju bolje, zdravije i ljepše. Osim profesionalnog savjetovanja o prehrani i njezi vaših kućnih ljubimaca u Pas i psići možete izabrati hranu vrhunske kvalitete, dodatke prehrani ili opremu za pse i mačke te rezervirati termin za uljepšavanje vašeg kućnog ljubimca.

Pas i psići generalni su zastupnici premium hrane za kućne ljubimce: Royal Canin, Taste of the Wild i Monge. Prilagođena prehrana koja pomaže mačkama i psima živjeti što je moguće zdraviji život s puno antioksidansa, vitamina, minerala, vlakana i prebiotika koji su ključni da bi vaši kućni ljubimci bili lijepi, zdravi i sretni. S ciljem da kućnim ljubimcima ponudimo proizvode vrhunske kvalitete odabrali smo upravo ove brendove da zastupamo u našoj trgovini:

Royal Canin - Pas i psići Osijek      Royal Canin - Pas i psići Osijek        Royal Canin - Pas i psići Osijek

 

U trgovini su dobrodošli i mačke i psi koji će moći opušteno šetati dok vi pregledavate proizvode iz naše bogate ponude. Za vrijeme groominga vlasnik psa i mačke je dobrodošao i može biti prisutan i u njegovoj blizini dok ga uređujemo. U ponudi imamo više paketa groominga ovisno o veličini psa. Vrste grooming paketa:

 • Mali grooming za pse do 10kg
 • Srednji grooming za pse od 10-20kg
 • Veliki grooming za pse +20kg.

Usluge uljepšavanja i njege kućnih ljubimaca sastoje se od:

  • Kupanje i masaža
  • Sušenje i feniranje
  • Šišanje i uljepšavanje
  • Skraćivanje noktiju
  • Higijena ušiju
  • Čišćenje analnih žlijezdi

Neizmjerna ljubav, briga i savjeti o prehrani i njezi kućnih ljubimaca dio su naše svakodnevice.

Prilikom dogovaranja termina za uljepšavanje kućnog ljubimca možete pristupiti i loyalty programu u kojem ćete dobiti vizitku/loyalty karticu. Za svaki grooming dobivate jednu šapicu. Skupljanjem šapica možete ostvariti pravo na besplatan proizvod (nakon tri skupljene šapice) ili grooming (nakon 6 skupljenih šapica).

Osim web stranice, Pas i psiće možete popratiti i na društvenim mrežama:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://pasipsici.hr/wp-content/uploads/2021/08/Pas-i-psici-logo-PET-STORE-I-GROOMING-SAPICA-SA-LIJEVE-transparentno-i-crno-e1629843940937.png
Kontakt podaci
Ulica Adama Reisnera 84, 31000 Osijek, Hrvatska
Naručivanje unutar radnog vremena. 031/ 218-317
PON-PET 08 -19H SUB 08-13H
Pas i psići
Newsletter

  bt_bb_section_top_section_coverage_image